kreativastugan.blogg.se

Varm choklad <3

Kategori: Kreativitet

Hej! Vi har skaffat oss en liten iPad som är väldigt praktisk att blogga från :) ska försöka uppdatera lite oftare nu osv. Idag när jag kom hem från skolan gjorde jag en jätteglad mjölkchoklad. Det var bara en sådan där påse som man blandar med hett vatten, så vispade jag rikligt med grädde till och pudrade över kakao. Det var mumsigt...! Har börjat att fundera väldigt mycket över vart jag ska praoa till våren, det är ju lång tid kvar men alltid bra att vara ute i god tid ju! Någon som har några bra tips? Ha det toppen, kram!

Cosmonova, fjärilar, dikter och mysiga höstkvällar

Kategori: Kreativitet

Hej! Idag var jag och en kompis på Cosmonova och hade en riktigt trevlig middag, samt tedrickande, diktuppläsning och diktskrivande nu på kvällskvisten. Cosmonovan handlade om Monarkfjärilarnas resa. Den var underbar men man blev lite snurrig somliga tillfällen ;) Det är så otroligt coolt med cosmonova tycker jag, det är alltså en jättestor globskärm som är helt enorm som man ser en film på som oftast handlar om djur eller havet och så! Vi fortsatte på fjärilstema senare när vi skrev en dikt om just fjärilar och sommaren. Ja, snart är sommaren alltså slut, snart kommer September. Men först POPAGANDA!!!! Åh ser så mycket fram emot det, sedan blir det september som medför trevliga höstkvällar med te och en hel del stickning vilket också ska bli roande och supermysigt. Nu sitter jag och lyssnar på The xx som jag upptäckt är helt fantastiska, kan knappt bärga mig till fredag och är allmänt happy! Ses senare, kram! <3
 
 

Popaganda :)

Kategori: Kreativitet

Hej! Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, kom just hem från en typ kräftskiva, det var väldigt mysigt :) Om en vecka ska jag och några kompisar gå på popaganda, det är en festival i Stockholm! Det ska bli så otroligt kul! Håkan Hellström ska spela, och det ser jag ju givetvis fram emot så grymt mycket. De flesta andra kände jag inte riktigt igen från början, men jag har hållt på ett tag och lyssnat in mig på de, och just nu lyssnar jag på The xx som spelar sist på fredagen! Väldigt bra må jag säga. Tidigare idag lyssnade jag igenom alla Makthaverskans låtar, och det har blivit en till ny favorit, så otroligt bra musik. Det ska bli så jättespännande att se alla live, åh jag ser verkligen fram emot Popaganda! Nu ska jag fortsätta och lyssna på alla som ska vara där, bland annat Jessie Ware, Sibille Attar och El perro del mar är också jättebra! Hoppas att ni alla har det bra, nu är det helg. Vi hörs senare! 
 

Sommarbild <3

Kategori: Kreativitet

Den här vackra bilden tog min kära vän Julia på mig en kväll! :)

Dikt för alla vänner man träffat och sedan aldrig sett igen

Kategori: Kreativitet

Jag saknar så många fina vänner
Som jag inte längre känner
Tiden har tagit vad den behöver
Och skapat sår som ibland blöder
Jag drömmer om att träffa de igen
Men jag vet att det kan vara omöjligt
Trots det slutar jag aldrig att hoppas
Ty ljuset finns
Så länge jag vännerna minns <3
 
 

Sommar

Kategori: Kreativitet

Hej! Under den senaste tiden har jag verkligen levt riktigt sommarliv! Umgåtts med folk, varit ute på landet och badat hur mycket som helst, lyssnat på musik, druckit te i massor, bakat goda efterrätter, gjort drinkar (alkoholfria såklart), sett skräckfilmer, skrivit, tränat en del och shoppat! Det är ju jättevarmt ute och igår sa de att det var årets varmaste dag! För ett tag sedan var jag i San Francisco också! Det var helt fantastiskt och jag kommer att skriva om det senare, underbart!!!!! Snart ska jag åka till landet igen och bada ännu mera och koka ännu mer te och se ännu fler skräckfilmer! Juste, glömde säga en sak som jag har ägnat väldigt mycket tid åt också, virka grytlappar! Det är så roligt, går snabbt och är enkelt! Jag lägger säkert upp någon beskrivning senare! Ha nu en fortsatt underbar sommar! (Kommer kanske inte blogga sådär jättemycket framöver i sommar men ska göra det ibland) :)
Kramar från mig