kreativastugan.blogg.se

Bästa helgen i mitt liv!

Kategori: Kreativitet

Hej! Åh nu tänkte jag skriva om popaganda :) Jag håller just på att ladda in bilder från min Iphone i datorn, haha jag är kanske inte så superteknisk av mig så tänkte att jag skulle ringa pappa och fråga hur man gjorde (visste inte vilken sladd man skulle använda osv) så upptäckte jag att "aha, man kan dra ut en liten grej ur laddaren, kan det vara den?" det var den, vad praktiskt! I alla fall, popaganda var en fantastisk festival!! Håkan var bäst (ja han var helt himla otroligt superbra!), men Makthaverskan, Sibille Attar, Kate Nash, Jessie Ware, The xx, El perro del mar, MS MR och många fler var ju helt enkelt så gymt bra de också! Ja, allt var toppen. Vi lyssnade på massor av musik, såg konstsim, gick runt och fick gratisprylar på området och hade det väldigt väldigt bra. Det var så roligt att se alla artister och band live, vissa hade jag inte lyssnat jättemycket på tidigare, som MS MR tillexempel, men live var de så bra. Här kommer bilder :) 
  Fredagen
 Superhärliga MS MR, det var faktiskt det första bandet vi såg på popaganda, så vi var supertaggade och blev verkligen inte besvikna ett dugg!
 
Jessie Ware, vi stod längst fram vid kravallstaketet den mesta av tiden, det var jättebra!
 
 
Av Kate Nash svängde det rejält, och efteråt fick vi en kram av henne!!!!!!
 
 
El perro del mar var mycket bra!
 
Och kvällens höjdpunkt, The xx, de var superbra :)
 
En liten sammamfattning av fredagen var att popaganda var en otroligt mysig festival, alla banden/artisterna var toppen, och jag såg mycket fram emot lördagen och Håkan Hellström!
 
Lördagen

Vi ställde oss ganska tidigt till Makthaverskan för att få bra platser, det var super! Sångarens röst är så otrolig, efter konserten satte sig bandet och chillade i gräset så vi kom fram och sa att det var jättebra :) 
  
Sibille Attar var fantastisk! Jag älskar hennes musik och hon var så himla bra live.
Jättevackert konfettiregn bjöd hon också på <3
 
Jag Miriam och Julia <3 Efter att ha fått jättefina gratishattar, lösögonfransar och tatueringar i mängder, nu var vi redo för kvällen och Håkan!
 
Men först tittade vi lite på Hot chip
 
Okej, nu börjar det närma sig... Efter Hot Chip köpte vi oss en varm dricka och sedan gick vi till Stora scenen, det var redan mycket folk där men vi lyckades smita in på ett väldigt bra ställe, ganska långt fram. När Håkan kom in på scenen ville jag gråta av lycka och skratta samtidigt, det var så himla fint. Han inledde med Jag har varit i alla städer, sedan sjöng han Det kommer aldrig va över för mig, och då började publiken hoppa, vi trycktes åt olika håll samtidigt som vi dansade och sjöng, det var en underbar känsla. Jag kommer aldrig att glömma den kvällen!
Det är så magiskt när man kan varenda ord i alla låtarna, när man sjunger med hela tiden och dansar, och Håkan var bäääääääääääääääääääääääst!!!
Och någonstans i slutet kom det ett sprudlande kofettiregn! 
 
Ja, det var en toppenhelg. Saknar popaganda väldigt mycket. 
Ha det så bra :D