kreativastugan.blogg.se

Solig söndag...

Kategori: Kreativitet

Hej! Idag har solen skint mycket vackert. Det var cirkusträning på förmiddagen, det var verkligen jätteroligt. Vi fick börja bygga ihop några trix vi kan ha användning för i numret, sedan skulle vi göra trixen med olika teman. Det var jätteroligt att försöka uttrycka olika saker i trapetsen, nästa gång kanske vi även ska prova med olika känslor. När jag kom hem gjorde jag läxor, nu ska jag nog kanske städa lite och gå ut en sväng. Ikväll är det gymnastikträning, jag är ganska trött men det blir förhoppningsvis roligt. Imorgon ska jag träna bodyattac. Jag har väl egentligen inte så jättemycket mer att säga, ville mest bara skriva lite om dagen. :) Vi hörs, kram <3
 

Handen i fickan fast jag bryr mig

Kategori: Musik!

Hejsan! Upps, det var riktigt länge sedan jag bloggade senast... inte ok, måste verkligen bättra mig. Jaa, vad har hänt sedan sist? Jo, skolan har fortsatt som vanligt, ganska mycket läxor... och jag har skaffat träningskort :) Det är jag överlycklig för! Att kunna gå och träna när jag vill betyder enormt mycket för mig, eftersom träning är ett av mina största intressen. Lars Winnerbäck har släppt nytt album, och Veronica Maggio har också släppt ett nytt album där hon sjunger duett med Håkan Hellström i låten "Hela huset". Åh, Hela huset är en helt underbar låt. Jag tycker att Veronica Maggio är jättebra och tillsammans med Håkan blir det något alldeles extra, något magiskt <3 Jag tänkte skriva lite vad jag tycker om båda skivorna eftersom både Lars Winnerbäck och Veronica Maggio är artister jag tycker väldigt mycket om.
 
Hosianna, Lars Winnerbäck
 
Jag tycker om skivan väldigt mycket. Vissa låtar är lugna, medan vissa är mer rockiga. Gillar låtarna men tycker ändå att hans tidigare skivor är bättre. I låten "Gå med mig vart jag går" sjunger han duett med Thåström, deras röster passar bra ihop men låten är enligt mig inte den bästa. "Utkast till ett brev" är nog min favorit från albumet, den är svängig och har en fin melodi :)
 
 
Handen i fickan fast jag bryr mig, Veronica Maggio
 
När hon släppte albumet före detta, "Satan i gatan" blev jag helt förälskad. Vi hade  skivan och hade den i bilen, den rullade  HELA tiden när vi åkte bil under en hel sommar och en hel höst. Jag fick se henne live sommaren efter på peace and love, det var en fantastisk upplevelse. Jag var jätteglad över att hon skulle släppa ny skiva i höst, och när jag lyssnade igenom den var jag helt uppspelt. Den är så himla bra! Nu kan jag redan nästan alla låtar utantill. Hela huset är så fantastisk. Har den i huvudet hela tiden. Veronica Maggio, som jag verkligen älskar, och bästa Håkan, sjunger en duett tillsammans, det skapar en magi och något så vackert att det knappt går att förklara <3 Alla låtarna på skivan är toppen, "Jag lovar" och Trädgården en fredag är två till favoriter :) Jag har börjat gilla Veronica Maggio mer än någonsin nu, hon är såååå bra och fin.
 
 
Ja, som sagt, två toppenskivor men Handen i fickan fast jag bryr mig är bäst! Skulle otroligt gärna se Veronica Maggio när hon ska spela på Hovet i februari, har önskat mig det i födelsedagspresent så vi får väl se ;) fyller år om två veckor jippie!!! Nu ska jag snart till gymnastiken, det går lite segt med den just nu, men det går väl framåt antar jag. tycker om min grupp väldigt mycket i alla fall! Jag lovar att jag ska börja uppdatera bloggen lite oftare! Kram