kreativastugan.blogg.se

Sommarlov snart!

Kategori: Kreativitet

Hej! Imorgon får vi sommarlov, det ska bli så otroligt skönt! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men det har inte riktigt funnits tid. Igår gjorde jag ett eget träningsprogram. Som ni vet älskar jag att träna och tränar själv gymnastik. Men nu under sommarlovet upphör träningarna och förutom att jag ska hoppa en hel del studsmatta ute på landet i vackra Stockholms skärgård, täkte jag att jag ville konstruera ett eget träningsprogram med olika styrkeövningar och stretch till låtar jag älskar! :) 
Jag tänkte skriva lite om hur jag gjorde om det är någon som är intresserad. Det är väldigt kul att göra, sedan får man välja själv hur mycket man hinner och vill träna. Kom bara ihåg att det ska vara kul och att det är det viktigaste!
 
Jag började med att välja ut hur många pass jag tänkte ha. Det är alltid bra att börja med uppvärmning, sedan valde jag att ha 5 pass, men det kan man variera. Sedan gjorde jag en spotify-lista där jag valde låtar till varje pass medan jag skrev ner vilka övningar jag skulle ha på ett papper. Efter varje låt hade jag en paus, där valde jag att ha en kort låt (samma hela tiden). Efter att jag hade min plan renskrev jag den och färdigställe låtlistan. Därefter prövade jag att dra igenom programmet och det gick riktigt bra!
Testa gärna själva! 
Ha en trevlig sommar! Jag återkommer! 
Kram :)
 
 Jordgubbar... <3